7 käytännöllistä viikkolokia bullet journaliin

Bullet journal -kuvien selaaminen on sellainen juttu, jota voisin tehdä tunteja putkeen! (Ja olenkin varmaan tehnyt…) Omaa tyyliä ja kätevintä sivumallia hakiessa on tullut kokeiltua lähes joka viikko jotain uutta. Samaan aikaan inspiraatiokansioni pursuavat uusia ehdotuksia niin täysinä, että kaikkien ideoiden kokeilemiseen menisi varmasti vuosia. Tykkään selailla blogeista myös tällaisia inspiraatiopostauksia, joten päätin tehdä oman kokoelmani itseäni inspiroivista sivuista.

Aukeaman jakaminen kahdeksaan samankokoiseen ruutuun on ehkäpä helpoimpia mahdollisia tapoja tehdä viikkoloki, mutta jos minulta kysytään niin se toimii! Ainut huono puoli on, ettei trackereita tai mitään muutakaan ylimääräistä juuri mahdu lisäksi.

J U N E // weekly I'm obviously not good at calligraphy, but I like the messy look. I used the sun sticker from @journalspiration.shop and I love them! You can write on them and add some colour. Can't wait to use the other stickers 😍 • • • • #bulletjournal #stationery #lettering #bujo #studyblr #planneraddict #studygram #discoverbulletjournal #leuchtturm1917 #bujojunkies #studymotivation #studyspo #handwriting #studysupplies #bujobeauty #bulletjournaling #bujolove #bulletjournalinspiration #bujoinspire #fabercastell #bulletjournalcollection #bulletjournaling #bulletjournalcommunity #planningcommunity #planwithme #showmeyourplanner #minimalistbujo #bujoinspire #weeklyspread #crayola #bulletjournalss #lifebyw

A post shared by JOOS | Bullet Journal (@bu.joos) on

Toinen tyyli, josta tykkään kovasti on tällainen palstajaottelu. Kun kaikelle ei tee omia laatikoitaan, tulee sivusta ilmavan näköinen. Yliviivaustusseilla saa juuri sopivasti väriä lisättyä.

My weekly spread for next week is already finished. This time I went with way more color and a sea 🌊 related theme 😊 Hope you like it! Have a nice weekend! 🐙 . . . #bulletjournaldecoration #bulletjournaldoodles #bulletjournaldeutschland #bujodoodles #doodleartist #bulletjournaladdicted #bulletjournalweekly #bulletjournalsetup #bujosetup #bujoweek #bujoweekly #bujoweeklyspread #weekly #newweek #bulletjournal #bulletjournaling #bulletjournalist #bulletjournalcollection #bulletjournalingcommunity #bulletjournalsetup #bulletjournalgermany #bulletjournalaustria #bulletjournaljunkies #bulletjournaladdicted #bulletjournaljunkie #bulletjournalinspiration #bulletjournal2017 #bulletjournalspread #bulletjournalsystem #bulletjournallove #leuchtturm1917

A post shared by s a b i n a 🌿 the journal tea (@thejournaltea) on

Jos olisin kovempi piirtämään bullet journaliini, käyttäisin varmaankin tämäntapaista lay outtia enemmän. Kokeilin melko samanlaista tyyliä useamman viikon verran viime keväänä, mutta ilman piirustuksia siitä tulee kovin tyhjän näköinen.

Tässä bullet journalissa on ihan oma tyylinsä, joka vetoaa sekin tavallaan muhun. Jokaiselle päivälle on miljoona ja yksi mitattavaa juttua, joka tavallaan viehättää mutta on myös varmasti tämän sivumallin huonoja puolia. Tuskin kaikkia niitä tulisi kuitenkaan käytettyä. Mutta on se vaan kivan näköistä kun jaksaa täyttää niitä!

Tätä bullet journal -tiliä olen ihastellut monet monet kerrat ja suosittelen että tekin otatte sen seurantaan! Aivan mahtavan minimalistisia, käytännöllisiä ja ennen kaikkea kauniita viikkolokeja. Näiden kuvien myötä olen innostunut myös leimojen käyttämisestä bullet journalissa. Ja joku ehkä huomaa paljonkin samaa tässä alemmassa verrattuna omaan viikkosivuuni. Jepjep, inspiraatiota on otettu melko paljon.

Toivottavasti näistä oli iloa teille yhtä paljon kuin itselleni. Lisää inspiraatiota löytyy viikkolokeihin keskittyvästä Pinterest-taulustani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *