Edulliset bullet journal -tarvikkeet

Washi-teippeihin, tusseihin, tarroihin ja muihin bullet journal -tarvikkeisiin palaa helposti kymppejä rahaa, kun oikein innostuu harrastuksestaan. Bullet journalin pitämisessä alkuun voi kuitenkin päästä muutamalla eurolla, kuten itse tein. Olen itse käyttänyt säästeliäästi rahaa uusiin tarvikkeisiin ja harkinnut useimmiten huolella ostoksiani. Seuraavassa vinkkaan muutamia edullisia bullet journal -tarvikkeita, jotka ovat itselläni jatkuvassa käytössä.

bujotarvikkeet_edullisesti_5
Näistä washeista suurin osa on hankittu AliExpressistä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä, eli linkkejä joista saan pienen korvauksen jos niiden kautta ostetaan jotain. Suosittelen kuitenkin vain tuotteita, joita itse olen kokeillut ja käyttänyt.

bujotarvikkeet_edullisesti_7

Edulliset washi-teipit

Washi on japanilaista paperiteippiä, joka on suosittua askartelun lisäksi myös bullet journalin koristelussa. Sillä on helppo peittää esimerkiksi virheitä, jos sellaisia sattuu tekemään, tai ihan vain koristella yksinkertaisella tavalla sivuja. Washeja on olemassa lukemattomia eri värejä ja kuoseja. Hyvälaatuinen washi on helppo katkaista käsin ja sen liimapinta kestää uudelleen irroittamista.

Olen ostanut suurimman osan washeistani AliExpressistä tai Wishistä. Molemmissa kaupoissa on useita eri myyjiä, ja tuotteet tulevat yleisimmin Kiinasta. Yhteistä näille kaupoille on todella halvat hinnat tuotteissa. Kirjoittamalla hakuun washi tai masking tape löytyy vaikka minkälaista teippiä.

Ostamani teipit ovat olleet hyvälaatuisia, oikeita paperiteippejä. Olen kuitenkin kuullut tapauksista, että joku on saanut muovista teippiä, vaikka luuli ostaneensa washia. Kannattaakin lukea tarkkaan tuotteen kuvaus, koska joskus tuotteen nimi voi olla harhaanjohtava kun kauppiaat lisäävät sinne kaikenlaisia sanoja jotta tuotteet löytyisivät haussa paremmin. Myös muiden ostajien arvostelut on todella tärkeää lukea läpi. Suosittelen olemaan normaalia varovaisempi ja epäileväisempi. Mikäli tuote ei kuitenkaan vastaa kuvausta, sekä AliExpressissä että Wishissä saa melko helposti rahansa takaisin ilmoittamalla palveluun.

bujotarvikkeet_edullisesti_6

Tässä muutamia teippejä, joita olen hankkinut:

Galaxy teippi

Yksisarvisteippi

Flamingoteippi

Vihreä lehtikuvioinen teippi

Kukkateippi

Marmorikuvioinen teippi

Leimasimia halvalla

Suosikkiostoksiani Kiinasta ovat olleet ehdottomasti silikoniset läpinäkyvät leimasimet, joilla saa tehtyä helposti nättejä pieniä symboleja bullet journaliin. Olen pääasiassa käyttänyt näitä pikkuleimasimia bullet journalin viikkosivuilla, esimerkiksi tässä esittelemässäni sivussa.

Leimaamiseen tarvitaan leimojen lisäksi akryylipalikka ja mustetyyny. Mustatyynyn olen ostanut askartelukauppa Sinooperista, mutta läpinäkyvän muovipalikan olen senkin tilannut Wishistä. Leimoja on vaikea käyttää ilman palikkaa, koska palikka on se osa josta pidetään kiinni: leimattava kuva kiinnittyy palikkaan helposti ja se painetaan palikalla paperiin.

bujotarvikkeet_edullisesti_3
Tässä on mun lempparileimasetti, muste jota tällä hetkellä käytän eniten ja tuo läpinäkyvä köntti on se palikka.

Nämä kuvissa esiintyvät leimat olen tilannut Wishiltä, mutta en onnistunut ainakaan vielä löytämään linkkiä niihin. Samoja tuotteita löytyy kuitenkin myös AliExpressistä kun vähän kaivaa. Olen huomannut, että samat tuotteet ovat yleensä myynnissä niin Wishissä kuin AliExpressissäkin, mutta hinnat ovat jälkimmäisessä yleensä halvemmat. Wishissä tuotteet (tai sen postikulut vaikka tuote olisikin näennäisesti ilmainen, ei kannata hämääntyä tästä) ovat euron-parin luokkaa, kun taas Alista saa muutamilla kymmenillä senteillä tavaraa. Makuasia lienee kuitenkin, mitä kauppaa tykkää käyttää.

bujotarvikkeet_edullisesti_2

Kätevät sivumerkit bullet journaliin

Kolmantena esittelen teille elämää helpottavan pienen ostokseni, nimittäin sivumerkit tai tabit, joilla saa merkittyä esimerkiksi kuukauden alun bujoon tosi kätevästi. Kuva ehkä havainnollistaa tätä ontuvaa selitystäni hieman.

bujotarvikkeet_edullisesti_1
Nämä tarrat ovat tosi kätevät esimerkiksi kuukausisivujen merkkaamiseen bullet journalissa.

Nämä sivumerkit ovat siis oikeastaan paksuja tarroja ja niiden materiaali tuntuu vähän nahkaiselta. Jotakin tekonahan kaltaista materiaalia siis lienevät. Olen käyttänyt näitä Leuchtturmissani niin kuin kuvasta näkee, mutta Nuunan kanssa en ole vielä ottanut käyttöön niitä. Haluaisin nimittäin ehkä vaihtaa muuhun väriin, mutta en osaa päättää mihin!

Kätevät sivumerkit bujoon tai kalenteriin

Jos tykkäsit postauksesta, allaolevan kuvan voi jakaa esim. Pinterestissä. 🙂

edulliset bujotarvikkeet

Oletko tilannut edullisia askartelutarvikkeita Wishistä tai AliExpressistä? Ovatko kokemukset olleet hyviä?

5 Replies to “Edulliset bullet journal -tarvikkeet

 1. Moi.
  Näkyykö noi leimat sivun toisella puolella Nuunassa. Kaikissa muissa ainakin näkyy, paras tähän mennessä on kuitenkin Ajaston Planner- pisteellinen muistikirja. Paperi on ehkä vieläkin parempaa kuin Nuunassa, mutta se on kellertävää, joka häiritsee.
  Ja tiedätkö muita paikkoja, joista vois tilata leimasimia ja bujotarroja halvalla? En enää koskaan tilaa enää Wishistä, koska noin puolet tilaamistani tuotteista hävisi matkalla johonkin enkä saanut korvauksia. Aliexpressistä ole kokemusta, mutta mieluiten tilaisin Euroopasta.
  Kiitos vastauksista ja kivasta blogistasi!

  1. Moikka Nanja! Mulla kuultaa melko vähän läpi, tietenkin riippuu musteesta ja paperin laadusta. Tällä hetkellä käytän Versafine-mustetta joka ei tuu niin paljoa läpi kuin tuo Distress Ink. Mulla ei ole valitettavasti kokemusta Ajaston Plannerin paperista, joten vaikea sanoa millainen se on verrattuna Nuunaan. Kannattaa ainakin testata!
   Onpa inhottava juttu että tilaus on hävinnyt. Itselläni on kerran tullut leimasetti, josta puuttui pari leimaa ja sain rahat takaisin siitä. Voin tehdä tulevaisuudessa jatko-osan tälle postaukselle! Kiitos kommentistasi. 🙂

   1. Kiitos vastauksestasi ja jatko-osa postaukselle olisi todella ihana! Kaikkia mahdollisia vinkkejä bujo-tarvikkeista edullisesti tarvitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *