Itse tehdyt tulostettavat tsemppitarrat – lataa ja tulosta itsellesi

Meistä kaikki ovat ansainneet tarran, eikö niin? Muistatte varmaan, kun lapsena sai tarroja milloin mistäkin palkinnoksi. Ehkä hammaslääkäristä tai hyvin menneestä koulutehtävästä. Miksei aikuisetkin saa tarroja, kysynpä vaan? Aikuisen elämä on rankkaa ja aihetta olisi tarran saamiselle vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Joskus, kun kaikki tuntuu vaikealta ja ikävältä, piristäisi tarran saaminen ankeaa arkea varmasti. Nyt voit antaa itsellesi tarran palkinnoksi, tulosta vain tästä palkintotarrat itsellesi.

aikuisten_tsemppitarrat1

Kokeilin ekaa kertaa suunnitella itse tarroja ja päätin tehdä pilke silmäkulmassa tällaisia aikuisten tsemppitarroja, joita olen nähnyt monessa paikassa myynnissäkin. Näytin näitä hetki sitten blogin Instagramissa ja kysyin, olisiko kellään käyttöä näille jos laittaisin blogiin jakoon, ja koska idea sai kannatusta niin päätin laittaa nämä tänne.

Voit ladata tarrat omalle koneellesi ja tulostaa joko tavalliselle tulostuspaperille tai tarrapaperille. Tarrapaperissa on se etu, että tarrat ovat heti valmiita liimattaviksi, kunhan leikkaat ne erilleen. Pelkälle paperillekin tulostetun tarran voi kiinnittää liimalla tai kaksipuoleisella teipillä.

aikuisten_tsemppitarrat2

Jos lataat tarrat ja ehkä käytätkin niitä, olisi kiva kuulla siitä. Laita vaikka kommentti tai Instagramiin kuva #pienimuistikirjatarrat ! Enempää en kiitokseksi näistä pyydä. 😉

Lataa aikuisten tsemppitarrat tästä!

Huomaathan, että tarrat on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, ei siis myytäväksi tai levitettäväksi muuta kautta. Kiitos.

Jos tykkäsit tarroista, voit jakaa alla olevan kuvan esim. Pinterestissä. 🙂

aikuisten_tsemppitarrat3

One Reply to “Itse tehdyt tulostettavat tsemppitarrat – lataa ja tulosta itsellesi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *