Joululahjavinkkejä askartelijoille ja bullet journalisteille

Mietitko, mitä hankkisit joululahjaksi bujoilijalle tai henkilölle joka rakastaa vihkoja? Tai oletko kenties aloittamassa uutta bullet journalia, päiväkirjaa tai kalenteria vuodenvaihteessa? Ehkä olet itse ansainnut kovan paketin joululahjaksi? Kokosin listaksi muutamia viime hetken joululahjavinkkejä, jotka ainakin itse kotiuttaisin itselleni vaikka heti. Osa on tarpeellisia tarvikkeita ja osa kivoja inspiraation lähteitä kirjoittamiseen.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuet blogia ostamalla linkkien kautta tuotteita.

Bullet journal lahjavinkit

Hyvän mielen vuosi -kirjat

Hyvän mielen vuosi -kirjasarja sisältää kolme eriväristä tehtäväkirjaa, turkoosin, keltaisen ja pinkin kirjan. Kirjoissa on hyvän mielen taitoja harjoittavia inspiroivia tehtäviä, jotka auttavat vahvistamaan hyvinvointia positiivisen psykologian keinoin. Nämä kirjat ovat hyviä kumppaneita bujon rinnalle, varsinkin jos tykkää toteuttaa päiväkirjaa tai muita kirjoitustehtäviä bullet journaliinsa.

Hyvän mielen vuosi (turkoosi)

Hyvän mielen vuosi (keltainen)

Hyvän mielen vuosi (pinkki)

Unelmakarttakirja

Unelmakarttakirja on Hyvän mielen vuosi -kirjojen tapaan tehtäväkirja. Mielestäni tämä sopii erityisen hyvin vuodenvaihteeseen, kun laaditaan uusia tavoitteita ja mietitään tulevaisuuden unelmien saavuttamista. Kirjasta löytyy tehtäviä ja tekstejä, joiden avulla lukija saavuttaa omat unelmansa.

Unelmakarttakirja

Tuhoa tämä kirja

Tuhoa tämä kirja on jo käsitteeksi muodostunut hupsun luova askartelukirja, joka nimensä mukaisesti käskee käyttäjänsä tuhoamaan itsensä. Kirjaa tuhotaan mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla, ja joissakin tehtävissä täytetään kirjan sivuja ohjeiden mukaan. Tämä kirja sopii lahjaksi yllätyksellisyyttä rakastavalle ja leikkisälle ihmiselle, sillä kirjan voi tuhota aivan omalla tyylillään.

Tuhoa tämä kirja

Tuhoa tämä kirja väreissä

Bujoilun voima

Tahdotko käännyttää läheisesi bullet journalin maailmaan? Yksi hienovarainen keino voi olla ostaa tämä kirja hänelle. Se sopii myös bujoilua jo harrastaville. Kirjassa selitetään bullet journalin perusidea käytännönläheisesti. Kannattaa myös huomata Adlibriksen tarjous, kirjan saa nyt 26% alennuksella hintaan 13,90.

Bujoilun voima

Tsemppikalenteri

Nimensä mukaisesti tsemppikalenteri on kannustava hyvän mielen kalenteri ensi vuodelle. Kalenteri on sopiva lahja sellaiselle, joka ei ehkä jaksa tehdä kaikkia sivuja itse niin kuin bullet journalin ideaan kuuluu. Mikään ei estä kuitenkaan tuunaamasta sivuja omaan tyyliin. Kalenteri on mieluinen lahja vuoden vaihteen lähestyessä.

Tsemppikalenteri 2018

Täydelliset tussit bujoon

Bullet journalia tehdessä huomaa nopeasti, ettei hyviä tusseja ole koskaan liikaa. Näiden kuitukärkisten ohuiden tussien vahvuus on ehdottomasti laaja värivalikoima. Ostin itse ison paketin näitä melkein heti aloitettuani bullet journalin pitämisen, ja näistä on tullut ehdottomasti yksi suosikkitusseistani. Ohutkärkisillä tusseilla on mahtavaa piirtää pikkutarkkojakin juttuja ja väreistä löytyy aina sopiva vaihtoehto sivulle kuin sivulle. Tärkeintä on tietysti se, etteivät nämä tule bullet journalin sivuista läpi tai kuulla toiselle puolelle ainakaan Nuunassa tai Leuchtturm 1917 -muistikirjassa. Finelinerien 42kpl pakkaus näyttäisi olevan just nyt tarjouksessa 30% halvemmalla, hintaan 20,90.

Staedtler Triplus Fineliner -tussit 42 kpl

Staedtler Triplus Fineliner -tussit 15 kpl

Pistesivuinen muistikirja

Muistikirjoja ei koskaan voi olla liikaa! Vihkofania ilahduttaa varmasti joulupaketista paljastuva muistikirja. Adlibrikseltä löysin bullet journal -käyttöönkin sopivia pistesivuisia vihkoja ihanilla kansilla, esimerkiksi tämä ihana yksisarviskantinen bullet journal, ja tämä upeus. Sopii hyvin vaikka bullet journalin aloittamiseen.

Toivottavasti näistä lahjavinkeistä oli apua vielä näin viimetinkaan lahjojen hankinnassa. Mikä on oma lahjavinkkisi bullet journalista pitävälle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *