Unicorn Love – Viikko 47 bullet journalissa

Viikko 47 Nuunassa

Tämä viikkoloki oli ensimmäinen Nuunaan tekemäni viikkosivu. Leuchtturm 1917 on nyt sitten virallisesti jätetty taakse. Tai ei aivan, tulen tekemään sinne vielä marraskuun kuukausiarvioinnin, jolle unohdin varata tilaa Nuunassa. Ja tietysti pitää välillä palata selailemaan blogi-ideoiden kokoelmasivuja, eli niitä kolmea sivullista kirjoitusideoita, jotka olin vanhaan muistikirjaani ehtinyt kerätä. Tulee menemään muutama hetki, ennen kuin saan ne kaikki toteutettua. 🙂

Viime viikon viikkoloki, jota tässä nyt esittelen, ei ollut ensin mielestäni kovin onnistunut. Itse asiassa karttelin sitä pari päivää niin, että maanantain ja tiistain osalta merkintöjä ei tullut tehtyä. Mutta sitten yksisarviset näyttivät voimansa ja sainkin aukeamasta ihan kelvollisen lisäämällä itse tulostetun yksisarvistarran ja vähän yksisarvisteippiä. Itse asiassa kuvasta tuli yksi tykätyimmistä kuvistani, kun näytin sitä Instagrammissa viime viikonloppuna.

Viikkonäkymästä tuli sittenkin ihan onnistunut. Kummasti aukeamaa tuli käytettyä ja täytettyä sitten enemmän loppuviikosta.

Yksisarviset pelastivat tämän viikon bullet journalissa.

Viikkolokin tekemiseen käytetyt tarvikkeet:

  • L-kokoinen Nuuna -muistikirja
  • Kuretake Gansai Tambi -vesivärit
  • Staedtler Pigment Liner -tussit
  • Lidlin hopeinen lakkatussi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *