Viikko 42 bullet journalissa

Saatoin ehkä viime viikolla kehua vihdoinkin löytäneeni viikkosivun pohjan, jossa olen pysynyt jo useamman viikon verran. Vähänpä tiesin kun luulin että pysyisin siinä mallissa vielä jatkossakin. 🙂 Pinterestiä on taas selailtu ja törmäsin niin houkutteleviin ideoihin, että pakkohan niitä oli päästä kokeilemaan. Siispä viikkonäkymä vaihtui taas. Tällainen viime viikosta tuli:

bulletjournal_vko42
Viikko 42 bullet journalissani.

 

Idea tämän viikon viikkolokiin bullet journalissa tuli tästä Pinterest-kuvasta. Oma sivuni on lähes suora kopio siitä, vaihdoin vain muutamien palstojen sisältöjä itselleni sopivempiin. Nykyään viikkolokien laatiminen on paljon helpompaa kuin bujoilun alussa, kun tiedän mitä elementtejä viikkolokiini haluan sisällyttää ja mitä siltä tarvitsen. Bujoilun alkumatkalla saatoin kopioida muiden viikkoja suoraan ja usein päädyin tilanteeseen, etteivät ne toimineetkaan itselleni käytännössä. Eivät tietenkään, koska ne oli tehty jonkun muun käyttöön. Kannustan kaikkia muitakin miettimään, mitä viikkolokeiltaan tarvitsee, mitä niissä on ”pakko” olla ja sitten koostamaan mieluisat sivut oikeasti tarpeellisista elementeistä.

bulletjournal_vko42_2
Viikkolokin vasen sivu ja luottokynäni Mildlinerit, joita käytin tämän aukeaman värittämiseen.

Viikkonäkymän vasen sivu on jaettu päivien mukaan ja sisältää päiväkohtaiset menot ja päiväkohtaiset tehtävät. Osan menoista ja tehtävistä päädyin blurraamaan, koska bullet journalini on itselleni aika henkilökohtainen juttu enkä halua sitä kokonaan kaikelle maailmalle julkistaa. Niinpä osa jutuista on poistettu näkyvistä, vaikkeivät ne mitään salaisia juttuja olekaan sen enempää kuin nuo näkyvissä olevatkaan. Itse asiassa en ole näyttänyt bujoani edes kaikille perheenjäsenillekään, joten on sinänsä ihan mielenkiintoista että jaan siitä kuvia netissä. 😀

bulletjournal_vko42_3

Oikeanpuolimmainen sivu sisältää tällä viikolla habit trackerin, pienen kalenterin, tehtävälistan, viikon tärkeimmät tavoitteet ja arvioinnin. Arviointia en ollut vielä tätä kuvaa ottaessa täyttänyt, mutta siihen aion kirjoittaa muutaman lauseen siitä, miten viikko meni ja miten saavutin tai en saavuttanut asettamiani tavoitteita.  Vaikka bujo on itselleni ensisijaisesti elämänhallinnan ja tavoitteiden saavuttamisen väline, tykkään lisätä sinne kohtia joihin voi kirjata muistoja myöhemmin palattaviksi.

Olen tyytyväinen tämän viikon aukeamaan, mutta toisaalta into kokeilla jotain uutta taas ensi viikolla on kova. Nyt on sunnuntai-ilta enkä ole siis vielä päättänyt, millainen ensi viikon aukeamasta tulee saatika sitten tehnyt sitä. Palataan viikkolokin esittelyyn taas noin viikon päästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *