Viikkolokien lemppari on löytynyt!

Aloittaessani bullet journalin kokeilin läpi kymmeniä erilaisia viikkoloki-sivuja. Nyt uskallan jo ehkä sanoa, että mieluisin vaihtoehto on löytynyt, ainakin tämän hetken paras. Olen nimittäin pysynyt jo kuukauden verran tässä samassa mallissa! Aiemmin kun saatoin vaihtaa tyyliä joka viikko. Mieleisimmän viikkolokin löytämiseen meni siis aikaa reilu puoli vuotta… 😀

bulletjournal_vko41_3

Itselleni olennaista viikkolokissa on se, että näen koko viikon tapahtumat, menot ja tehtävät yhdellä silmäyksellä. Toisaalta pystyn myös helposti suunnittelemaan viikkoni etukäteen, kun se on selkeästi yhdellä aukeamalla. Monissa kokeilemissani viikkosivuissa aukeama on jaettu viikonpäivien kesken jollain tavalla, ja jokaiselle päivälle on tietyn verran tilaa varattuna etukäteen. Ongelmia tässä tavassa voi tulla, jos jollekin päivälle olisi enemmän merkittävää kuin muille päiville ja tila loppuu kesken.

Ratkaisu ongelmaan on juokseva tehtävälista, joka sijaitsee minulla oikealla. Siihen merkataan tehtävät siinä järjestyksessä kuin ne mieleen tulevat ja tehtävän ruutumerkki laitetaan oikean päivän kohdalle sen mukaan, minä päivänä kyseinen tehtävä tulisi tehdä. Toivottavasti tästä selityksestä sai jotain tolkkua. 🙂

bulletjournal-vko41_2
Viikkolokissa on vasemmalla tilaa menoille ja taphtumille.
bulletjournal_vko41
Viikkosivun yläreunassa on tilaa viikon tavoitteille. Asetan jokaiselle viikolle kolme tärkeintä tavoitetta, joihin yritän keskittyä viikon aikana eniten.

Kuten huomata saattaa, oma tyylini on melko minimalistinen ilman isoja koristeluja. Värejä pitää olla, mutta yleensä en piirtele viikkosivuihini mitään ja todella harvoin käytän washi-teippejäkään saatika sitten tarroja. Tykkään selkeydestä, mutta myös värikkyydestä.

bulletjournal_vko41_4
Viikkonäkymässä käytetyt kynät.

Mitä mieltä olitte tästä aukeamasta? Oletko jo löytänyt ”sen oikean” viikkolokin vai etsitkö vielä?

2 Replies to “Viikkolokien lemppari on löytynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *